Head Investillä vahva tulosvuosi

”Vuoden 2018 konsernin liiketoiminta- ja tuloskehitys oli erinomaisen hyvä. Tulokseen vaikuttivat yritysjärjestelyt sekä yritysten onnistuminen operatiivisissa toiminnoissa”, toteaa toimitusjohtaja Pekka Sipola.

Head Invest Oy, konserni, tilinpäätös 2018
Tilintarkastetut keskeiset luvut
Liikevaihto 55,5
Liikevoitto 47
Henkilöstö tilikauden päättyessä 140

Vuoden 2018 aikana Head Invest konserniin perustettiin yksi uusi yritys likvidien varojen hoitoon. Head Capital Oy:n toimitusjohtajaksi valittiin DI Lauri Antila, joka on aikaisemmin toiminut konsernissa mm. JOT Automation Oy:n hallituksen puheenjohtajana sekä Proventia Oy:n toimitusjohtajana.

Lisäksi konsernin rinnalle on perustettu uusia yrityksiä, joiden johto muodostuu Head Investin avainhenkilöistä. Head Recycle Systems Oy kehittää ja valmistaa laitteita, jotka automatisoivat muovin kierrätyksen. Yrityksen toimitusjohtajaksi valittiin DI Johnny Pehkonen.

”Head Investin päivitetyn strategian mukaan keskitymme olemassa oleviin yrityksiin, joista erityisesti Proventia on kovassa kasvussa. Halusimme kuitenkin käyttää laajaa osaamistamme edelleen uusiin aluevaltauksiin ja erityisesti ympäristöteknologian ja automaation osaamisemme on hioutunut huippuunsa. Kaikesta tästä muodostuu Head Team, jossa voidaan käyttää hyväksi yritystemme osaamista ja synergiaa”, kertoo hallituksen puheenjohtaja, teollisuusneuvos Veikko Lesonen.

”Olen erittäin tyytyväinen koko konsernin työntekijöiden panokseen. Head Investissä pyrimme tukemaan sekä työntekijöiden että yritystemme kehitystä ja kasvua edelleen olemalla vahvana taustatukena ja kasvun mahdollistajana”, toteaa Lesonen.

Oululainen Head Invest Oy on perheyritys, johon kuuluu useita teknologia- ja hyvinvointialan yrityksiä. Teollisuusneuvos Veikko Lesosen vuonna 2001 perustama konserni on keskittynyt viime vuosina erityisesti ympäristö- sekä terveysteknologioiden kehitykseen.

Lisätietoja:
Pekka Sipola, toimitusjohtaja
p. 040 546 8090
pekka.sipola@headteam.com

www.headteam.com